Taxi Eelde Airport

Taxi Eelde Airport

Heeft u een taxi nodig om naar het vliegveld te komen? Schiphol taxi Groningen – Black Cab biedt u de uitkomst! Wij zijn gespecialiseerd in vervoer naar en van alle vliegvelden in Nederland en Duitsland! Wij rijden in luxe taxi auto’s en busje om u van alle comfort te voorzien! Ook zorgen wij ervoor dat er voldoende bagage ruimte aanwezig is en beschikken wij over kinderstoeltjes. Zo zorgen wij ervoor dat er voor alle situaties een oplossing is!

Tarief taxi auto:

Taxi Eelde Airport – Assen  € 50,-

Taxi Eelde Airport – Groningen € 50,-

Tarief taxibusje:

Taxi Eelde Airport – Assen € 60,-

Taxi Eelde Airport – Groningen € 50,-

Voor alle andere bestemming zie de tarievenlijst of neem contact met ons op!

 

cropped-IMG_0051.jpg

Taxi Eelde Airport

Wij zijn niet alleen een vliegveld service, ook is het mogelijk om ons te boeken voor dagelijks, groeps of zakelijk taxi vervoer. Dus heeft u een taxi nodig wij staan voor u klaar! Wij vervoeren al een groot aantal klanten door het hele land. Als u van een bedrijf bent dan is bij ons de gewoonte om op rekening te rijden, ook kunt u pinnen in de auto of contant betalen!

 

Groepsvervoer op maat!

Heeft u voor een grote groep een taxi nodig? Wij bieden de uitkomt wij bieden voor groepen tot 20 personen taxi vervoer op maat aan. Natuurlijk zullen wij de prijs hier ook aanpassen en u een goed aanbod doen! Aarzel niet en vul het contact formulier in!

Zie ook Schiphol taxi Groningen en Schiphol taxi Haren

 

Voor vragen en reserveringen vul ons contactformulier in of bel met 050-3644044