SCHIPHOL TAXI GRONINGEN

Voordelig en zorgeloos op reis

DIRECT BELLEN TAXI RESERVEREN

Taxi Groningen van Black Cab

"Het nummer 1 taxibedrijf van Groningen.
Onze Taxi Groningen service staat 24/7 voor uw klaar
om u te vervoeren naar uw bestemming"

Taxi Groningen

Onze taxi Groningen is dé taxi voor Groningen en omgeving. Black Cab Groningen verzorgt comfortabele en goedkope taxi transport voor iedereen. Met onze zwarte Mercedes Viano taxi zijn wij ook in staat groepen tot 7 passagiers goedkoop en snel te vervoeren, binnen en buiten de stad Groningen. Ideaal voor jongeren die veilig met de taxi naar of van het centrum van Groningen vervoerd willen worden. Voor gezinnen die snel en efficiënt tot aan de voordeur gebracht willen worden.  Of wanneer u terug komt van uw vakantie en u opgehaald wilt worden van het vliegveld waarbij de chauffeur al op u zit te wachten om uw koffers aan te nemen en u zorgeloos naar huis brengt. Taxi Groningen - Black Cab doet het allemaal voor u.
Bel Black Cab 06-22222-669 of vul onze contactformulier in en vraag naar onze scherpe tarieven.

Tarieven - dé taxi van Groningen

Taxi in Groningen - Black Cab: de prijzen die hieronder staan geven een indicatie wat een taxi rit kost. Sommige klanten houden niet van verrassingen achteraf en willen vooraf een vaste prijs afspreken. Hier biedt onderstaand tabel houvast. Wilt u liever betalen volgens de zogeheten taxi meter dan kan dit natuurlijk ook. Uw voordeel loopt helemaal op wanneer u met meerdere passagiers gaat reizen. Wij kunnen maximaal 7 passagiers tegelijk vervoeren waardoor u per persoon een stuk minder betaald. Hierdoor zijn wij in staat ons de goedkoopste taxi van Groningen te noemen. Staat uw bestemming er niet tussen. Stuur dan uw prijsopgaaf via onze contactformulier.

Waarom taxi Groningen

Taxi Groningen - Black Cab is erg populair voor haar goedkope en comfortabele ritten van en naar Groningen. Maar natuurlijk staan wij ook op elk moment van de dag klaar om u van A naar B te vervoeren in de stad Groningen. Onze taxichauffeurs kennen, naast dat onze luxe taxi bus is uitgerust met navigatie, de stad Groningen op hun duim. Daarnaast doen ze net dat beetje extra om u een zorgeloos en gezellige rit te geven. Zoals de deur voor u openhouden, mogelijkheid tot opladen telefoon, gezellig praatje maken en u veilig en comfortabel afzetten op uw bestemming en waken dat u veilig uw huis binnen stapt. Taxi Groningen - Black Cab staat bekend voor haar zakelijk vervoer en personenvervoer van en naar het centrum tot in de late uurtjes.

VAN:NAAR: ENKELE REIS:     RETOUR:
Groningen     Assen€ 60,-       € 110,-
Groningen                    Delfzijl€ 75,-€ 140,-
Groningen             Eemshaven€ 75,-         € 140,-
Groningen                   Winschoten€ 80,-        € 150,-
Groningen               Stadskanaal€ 85,-         € 160,-
Groningen                Veendam€ 65,-         € 120,-
Groningen          Emmen€ 89,-         € 170,-
Groningen             Drachten € 75,-        € 140,-
Groningen   Lauwersoog € 85,-         € 160,-
Groningen             Amsterdam€ 215,-        € 420,-
Groningen             Rotterdam€ 255,-        € 500,-
Groningen Utrecht € 215,-       € 420,-

Staat uw bestemming er niet bij? Neem dan contact op middels het contactformulier of bel Taxi Groningen Black Cab op: 06-22222-669
Voor een extra stop binnen een gemeente berekenen wij een toeslag van € 5,-
Voor ritten in de nacht (00:00 - 06:00) van meer dan 100 km berekenen wij een toeslag van € 20,-

Taxi ritten in Groningen op de taximeter

Taxi Groningen - Black Cab hanteert voor de meeste bestemmingen buiten de stad Groningen vaste tarieven. Dit kunt u vinden op onze tarievenpagina. Voor taxi vervoer binnen de stad Groningen wordt de prijs bepaald door de zogeheten taximeter. Wij hanteren een zeer gunstig tarief, waardoor u nooit onnodig veel kosten betaald voor uw taxi in Groningen. Bellers rijden zelf op ons kortingstarief van 10%, daarmee betaald u 10% minder dan wat u bij andere taxi bedrijven op de meter zou moeten betalen. Voor een prijsindicatie bel: 06-22222-669

Goedkoop en comfortabel vervoer in de stad Groningen

Of u nou in de Eemshaven, Delfzijl, Winschoten, Hoogezand, Winsum, Bedum of Drachten woont. Of u nou van het CS gehaald moet worden voor een zakelijk bezoek, wij staan paraat om u van kwalitatief vervoer te voorzien. Onze luxe Mercedes taxibus is voorzien van comfortabele lederen stoelen en banken waarbij Taxi Groningen - Black Cab tot 7 personen tegelijk kan vervoeren. Onze taxibus is ideaal voor groepsvervoer van bijvoorbeeld: verjaardagsfeestjes, dinerparty's, bedrijfsbezoeken, stap avonden en nog veel meer. Zie ook Goedkope taxi Groningen en Taxi busje Groningen en natuurlijk Schiphol taxi Groningen.

Taxi Groningen bestellen

Wilt u graag gebruik maken van onze uitstekende taxi service waarbij veiligheid en gezelligheid voorop staat. Bel ons op 06-22222-669 en geef uw wensen door aan onze chauffeur die direct een afspraak met u inplant. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via ons contactformulier, wij trachten deze binnen 1 uur verifiëren.